Schanskorven

Wat zijn schanskorven
schanskorf

Schanskorven zijn grote metalen korven die worden gevuld met natuurlijke breukstenen of andere materialen. Ze bestaan uit afzonderlijke gaaspanelen die met C-ringen of spiraalsluitingen op de verticale langsdraden verbonden worden. Daardoor ontstaat een reeks korfcompartimenten die als harmonica in elkaar vouwen zodat ze vlak verpakt kunnen worden. De deksels en bodem elementen worden afzonderlijk geleverd en zijn uitgerust met spiraalsluitingen om langs één kant boven en onder de open cellen te bevestigen.

Erfafscheiding met een unieke uitstraling

Bent u van plan op korte termijn uw erfafscheiding te vervangen en zoekt u een duurzame, hedendaagse afscheiding met unieke uitstraling? Kies dan voor schanskorven op uw erf. Ze vormen een degelijke, sterke, hedendaagse erfafscheiding die goed bestand is tegen een stootje en jarenlang mee gaat. De verschillende kleuren breukstenen en de diversiteit in afmetingen zijn voor iedere tuin aanwezig in een passende schanskorven erfafscheiding.

Materiaal en vervaardiging

De schanskorven zijn vervaardigd uit een hard getrokken zachte staaldraad, gevormd in een bi-axiaal maasrooster en verbonden door elektrische lassen op de kruising van de loopdraden met de inslagdraden.

De strakke lijnen gecombinerd met natuurlijk materiaal geeft een unieke uitstraling. Schanskorven kunnen worden gevuld met o.a. natuursteen in diverse soorten en maten, maar ook andere vullingen zijn mogelijk waaronder glasbrokken of teelaarde.