Over ons: Schanskorven Twente

Schanskorven Twente

schanskorven twente tuin erfafscheiding

Wij bij Schanskorven Twente werken door heel de Benelux en Duitsland, geen enkele klus is ons te ver. Doordat we onze schanskorven uiterst snel kunnen opzetten is het niet alleen handig voor permanente structuren maar ook voor tijdelijke structuren. Daarnaast kunnen wij ook met Big Bags werken, waardoor wij elke plek kunnen bereiken, zo kan een wat moeilijk bereikbare plek op bijvoorbeeld een begraafplaats voor een urnenmuur toch bereikt worden!
Wij plaatsen veel steenkorven, niet alleen in tuinen, maar ook voor grotere projecten. Zo hebben wij bijvoorbeeld in een nieuwbouwplan Stakenbeek in Oldenzaal meer dan 70.000 stenen verwerkt in een wand. Geen enkele klus is bij ons een probleem.

Om een kleine impressie te geven wat wij zoal gedaan hebben, kunt u naar onze galerij gaan. Hier kunt u een paar projecten van Schanskorven Twente zien. Zo hebben wij een hele wand van een gebouw bekleed met schanskorven in Oosterwolde, hebben wij afbeeldingen van een urnenmuur die we geplaats hebben in Olst op een begraafplaats. Ook hebben we verschillende voorbeelden van muren in verschillende formaten en vormen in Roosendaal, Oldenzaal, Assen en Ameland. Zo kunt u zien dat er veel mogelijk is bij Schanskorven Twente!

Ook is het mogelijk, dat wanneer u de schanskorven wilt gebruiken als erfafscheiding tussen twee tuinen, de korven worden gevuld met twee verschillende soorten stenen. Zo hoeven beide partijen zich niet aan te passen aan de ander, en kan ieder zelf een kleur breuksteen uitkiezen om de korven mee te vullen. Zo kan alles aangepast worden naar eigen smaak. Als de stenen handmatig gelegd is er sprake van een mooie aaneensluitende opstapeling van stenen.

In onze galerij ziet u ook een voorbeeld van schanskorven gecombineerd met betonpalen. Ook dat is mogelijk. De schanskorven zijn bijvoorbeeld ook te combineren met een houten beschutting. Daarnaast kunt u de schanskorven ook voor een deel of geheel laten begroeien met klimplanten of andere beplanting voor een natuurlijk effect. De levensduur van onze schanskorven staat gelijk aan dat van een gemetselde muur, dat is ongeveer 60 jaar. Ook zijn onze schanskorven onderhoudsvrij, dus geen gedoe meer met het snoeien van heggen, dat is verleden tijd!